DIENSTEN

UITTEKENEN VOORONTWERPEN/ONTWERPEN

Op basis van een schets, bouwtekening of op basis van inmeetgegevens tekenen wij een 2D- en een 3D-plattegrond van de woning / project /…

UITTEKENEN INTERIEUR EN/OF MAATMEUBEL

Hierbij maken we detailplans van uw meubels of interieurveranderingen. Dit wordt dan volledig technisch bekeken en ook doorgegeven wat haalbaar is en wat niet. Bijkomend advies betreffende gebruik van materialen en/of selectie van beslag kan ook verkregen worden.

OPMETINGEN

Hierbij nemen wij nauwkeurig de afmetingen van de ruimtes binnen uw woning. Ook de hoeken worden gemeten, dit om latere verrassingen bij het plaatsen tegen te gaan. Dit alles wordt altijd volledig omgezet in een autocad grondplan.

DIGITALISEREN VAN PLANNEN

Dit houdt in dat wij uw plan hertekenen en zorgen dat u er een digitale versie van hebt. Dit kan zowel in dwg,dxf,pdf,…

2D PRESENTATIES

De 2D tekening kan zowel een werkplaatstekening, een assemblagetekening, een montagetekening, een ontvouwings- of voorbereidingstekening zijn. Op deze tekeningen worden alle maten, bill of materials en meer toegevoegd. Objecten met een specifiek gedeelte kunnen aangegeven worden met een doorsnede of met verschaald detailzicht. Zodoende dat men een totaal beeld heeft van het object.

3D PRESENTATIES

Met onze 3D technieken creëren wij 3D modellen die u een beter inzicht kunnen geven over het project. Naar klanten toe geeft dit een duidelijker beeld van hoe het eindresultaat er zal uitzien. Dit kan helpen om uw project verkoopskracht bij te geven.

BOUWAANVRAGEN/REGULARISATIES

Plannen maken volgens de betonstudie van de bouwkundig ingenieur. Indien gewenst maken wij de plannen ook als as-build. Ook kunnen wij voor de architect de plannen maken die hij nodig heeft om een bouwaanvraag te doen.

ELEKTRISCHE PLANNEN / EENDRAADSCHEMAS

Schematische voorstelling van uw elektrische installatie. Dit is eerder een service naar particulieren en elektriciens om het elektrisch plan in beeld om te zetten.